Les tartines du soir sont de retour, en version sucrée-salée !
Crostinis are back on stage with a stunning sweet and savory performance!
Tartine bacon, pomme et chèvre
Pour deux personnes :
4 tranches de pain de campagne
8 à 10 tranches fines de bacon
2 petites pommes
Du fromage de chèvre
Poivre
Préchauffer le four à 180 °C.
Faire toaster légèrement les tranches de pain au four ou au grille-pain. Dans une poêle, faire griller à feu vif les tranches de bacon très rapidement sur chaque face. Réserver. A la place, faire revenir les pommes pelées et coupées en tranches épaisses.
Sur chaque tranche de pain, déposer 2 ou 3 tranches de bacon, des tranches de pommes, un peu de fromage de chèvre. Poivrer.
Faire cuire 15 à 20 mn, le temps que le fromage soit fondu et doré. Servir chaud avec un peu de mâche.
Bacon, apple and goat cheese crostini
Serves 2:
4 slices farmhouse bread
8-10 thin slices bacon
2 small apples
Slices of goat cheese
Black pepper
Preheat the oven to 180°C (350°F).
Slightly toast the slices of bread (in the oven or in your toaster). In a pan grill the slices of bacon very rapidly on both sides, on high heat. Set aside. In the same pan place the apples, peeled and cut in thick slices and sauté them until they become tender.
On each slice, place 2 or 3 slices of bacon, wedges of apples and some slices of goat cheese. Season with black pepper.
Bake for 15-20mn or until the cheese is melted and golden. Eat hot with some lamb’s lettuce.
Bon appétit !